wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

SPAR Wasmiddel kleur aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Spar Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle werkende SPAR deals en bestel de meest voordelige Spar Kleur in de reclame. Dit artikel biedt 750 milliliter. Genoeg voor 18 – 22 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is 20. De Wasmiddel is fantastisch voor o.a. Gekleurde was. De standaard-prijs voor een verpakking met 750 milliliter bedraagt €3,19. Via een SPAR Wasmiddel kleur aanbieding bij onder andere EkoPlaza koop je het product voor slechts €2,99 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ariel Color En Style aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel SPAR Wasmiddel kleur
Versie Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Geldige prijs €3,19
Met korting €2,99
Artikelnummer 6692150676773
Eenheid 750 milliliter
Capaciteit 20

SPAR Wasmiddel kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Spar Kleur Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? SPAR Wasmiddel kleur aanbiedingen direct online kopen en thuis laten bezorgen. Iza (50) uit Chimay wast heel vaak haar Frans Muller badmode met Wasmiddel van SPAR in de LG wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Attent de boodschappen in de reclame. Ook een Spar Kleur aanbieding koop ik goedkoop online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Mieke kan dit wel beamen: “Ik heb verschillende wasmiddelen geprobeerd. Onder andere van AH Was­buil­tjes wit en natuurlijk Markant Wasverzachter lavendel. Evengoed, SPAR is simpelweg mijn favoriet voor de dagelijkse Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Makkelijk voor de sportwas (Voetballen). De reguliere inhoud is 750 milliliter, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasmiddel is ideaal bij alle vlekken. “Vorige week maandag morste ik een paar druppels Tequila over mijn blouse. Hup, direct in de wasmachine. Ietsepietsie Spar Kleur kopen, erbij doen en in 50 minuten was het weer brandschoon”. Lees ook alles over Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color Purple Sensation online kopen.

1 + 1 gratis SPAR Wasmiddel kleur in de reclame

Handige mensen verzilveren een speciale 1+ 1 gratis SPAR Wasmiddel kleur voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 750 milliliter. Een voordeelpak heeft maar liefst 1500 milliliter of 3000 milliliter. De kosten van wasbeurten wordt zodoende gedrukt. Bij aanbieders zoals MCD of ook DA koopt men af en toe SPAR 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folder, en ook steeds vaker online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als andy citroen 5 liter erg vaak bij de online supermarkt besteld wordt? Hoe dat? Het gaat om hoge bedragen. Mensen streven massaalnaar een voordeelverpakking in de reclame. Ook zijn het zware spullen. Thuisbezorgen is daarom erg populair. Lees ook meer over Dirk aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is SPAR Wasmiddel kleur te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van SPAR heeft een score van 7.7 op basis van 87 ratings. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasklussen”. We krijgen vaak de vraag: is Spar Kleur goed? De gebruiksaanwijzing van dit artikel lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Gekleurde wasjes. Een kleine hoeveelheid is voldoende.

2. Is Spar Kleur Wasmiddel in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Spar Kleur in de aanbieding? Steeds vaker is dit item met korting in te kopen. Bij bijvoorbeeld Emte en uiteraard Vomar bestel je met enige regelmaat wasmiddelen van SPAR extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en goedkope flessen Spar Kleur met korting. Bij supermarkten als Vomar bestel je bovendien alle andere (huishoudelijke) producten als uit het schap Taartversiering en John’s Farm Babybietjes balsamico. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals robijn droogtrommel doekjes tiarebloem.

3. Hoe duur is Wasmiddel van SPAR?

Het fijne ervan weten: wat kost SPAR Wasmiddel kleur? Het standaard prijskaartje is €3,19. Via bedrijven als Nettorama vind jij het dikwijls in prijs verlaagd voor €2,99. De gouden balansregel is: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te goedkoper (korting). De doorsnee volume bevat gemiddeld 750 milliliter. Goed om te weten, mensen kiezen soms voor XL-voordeelpakken en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 1500 milliliter tot zelfs 3000 milliliter.

Spar Kleur ervaringen
Op zoek naar SPAR Wasmiddel kleur meningen? Dit item wordt dag in dag uit door vele honderden huishoudens toegepast. Hier tref je objectieve cijfers en ervaringen met SPAR. Mensen beoordelen variabelen als de kostprijs, het proces, milieuvriendelijkheid en de geur. Hoe goed vond jij wassen met Wasmiddel van SPAR? Schrijf hier beneden jouw ervaring!