wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

SPAR Waspoeder kleur aanbiedingen

Speur je vaak naar een Spar Kleur Waspoeder aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw alle werkende SPAR koopjes en bestel de meest voordelige Spar Kleur in de reclame. Dit wasartikel bevat 1215 gram. Te gebruiken voor 18-21 keren wassen! Het exact aantal beurten is 20. De Waspoeder is geschikt voor alle Gekleurde was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 1215 gram is doorgaans €3,79. Dankzij een SPAR Waspoeder kleur aanbieding bij onder andere iBood scoor je het wasproduct regelmatig voor €2,39 in de reclame. Ook online: alle Una Aldi Wol aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk SPAR Waspoeder kleur
Versie Waspoeder
Kleur Gekleurde
Geldige prijs €3,79
Na korting €2,39
Artikelcode 358954990901
Hoeveelheid 1215 gram
Wasbeurten 20

SPAR Waspoeder kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Spar Kleur Waspoeder online kopen

Doe jij het al? SPAR Waspoeder kleur aanbiedingen direct online kopen en thuis laten afleveren Mitch (25), Ryptsjerk wast haar lievelings Ted Lapidus ondergoed met Waspoeder van SPAR in zo’n Zanussi wasmachine. “Ik koop vaak bij Action de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Spar Kleur aanbieding koop ik daarom online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Khloé is ook erg positief: “Ik heb verschillende wasmiddelen getest. Zowel wasmiddelen als Hema waspoeder kleur en Perfekt Wasmiddel fijn vloeibaar. Maar SPAR is voor mij het beste voor de dagelijkse Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een heerlijke geur en ik kan er lekker lang mee doen. Sportkleding is snel schoon (Rugby). De standaard inhoud bedraagt 1215 gram, maar ik check altijd ook extra goedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 50%”. De Waspoeder is ideaal bij hardnekkige vlekken. “Recentelijk knoeide ik wat Citroenbrandewijn op mijn trui. Hup, direct in de wasmachine. Ietsepietsie Spar Kleur kopen, erbij en binnen 1 uur had ik weer schone kleren”. Je kunt ook eenvoudig en snel Neutral Waspoeder Wit online kopen.

1 + 1 gratis SPAR Waspoeder kleur in de reclame

Pientere consumenten verzilveren een grotere 1 + 1 gratis SPAR Waspoeder kleur voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1215 gram. Een XL-voordeelverpakking kenmerkt zich met 2430 gram of ruim 4860 gram. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Door de reclames van DA of ook iBood koopt men zo nu en dan SPAR 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folders, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als dixan schoonmaakmiddelen steeds vaker gekocht wordt via internet? De reden? Het gaat om hoge bedragen. Boodschappers streven meer en meer naar een speciale voordeelverpakking met korting. Tevens zijn het loodzware producten. Een bezorgdienst is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over Opisopvoordeelshop wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is SPAR Waspoeder kleur te gebruiken?

Jazeker! Deze Waspoeder van SPAR heeft een mooie beoordeling van een 7.4 gebaseerd op 206 meningen. “Een must-have voor de Gekleurde wasklussen”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Spar Kleur goed? De gebruiksaanwijzing van dit wasmiddel lees je op de doos. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasbeurten. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Is Spar Kleur Waspoeder in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Spar Kleur in de aanbieding? Menigmaal is dit wasproduct met korting te bestellen. Denk aan shops als Dirk en uiteraard Voordeeldrogisterij koop je met enige regelmaat items van SPAR enorm voordelig. In de week-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Spar Kleur met korting. Via filialen van Emte bestel je bovendien al je andere boodschappen zoals uit de categorie Multivitamine (drinkpakjes) en ook Dipsalade couscous falafel. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals robson chloortabletten 150 stuks.

3. Hoe duur is Waspoeder van SPAR?

Het fijne ervan weten: wat kost SPAR Waspoeder kleur? De huidige prijs bedraagt €3,79. Via bedrijven als MCD koop je het af en toe nog goedkoper, voor maar €2,39. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper (korting). De reguliere inhoud bedraagt 1215 gram. Let op, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2430 gram of richting de 4860 gram.

Spar Kleur ervaringen
Benieuwd naar SPAR Waspoeder kleur beoordelingen? Dit artikel wordt dagelijks door honderden consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site bekijk je veel meningen en ervaringen met SPAR. Consumenten reviewen specifieke onderwerpen als de prijs, de eigenschappen, houdbaarheid en de geurigheid. Zelf wasbeurten gedraaid met Waspoeder van SPAR? Plaats direct jouw ervaring!