wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

SPAR Waspoeder wit aanbiedingen

Direct profiteren van een Spar Wit Waspoeder aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf de scherpste SPAR voordelen en koop de meest goedkope Spar Wit in de reclame. Deze verpakking biedt 1215 gram. Genoeg voor 18-21 wasmomenten! Het correcte aantal beurten is 20. De Waspoeder is bedoeld voor de Witte was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 1215 gram ligt op €3,79. Aan de hand van een SPAR Waspoeder wit aanbieding bij bijvoorbeeld Albert Heijn koop je dit artikel voor niet meer dan €2,39 in de reclame. Check ook direct de huidige Una Aldi Wit Compact En Sterk aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam SPAR Waspoeder wit
Soort Waspoeder
Geschikt voor Witte
Adviesprijs €3,79
Korting: €2,39
Productcode 702338995971
Grootte 1215 gram
Aantal beurten 20

SPAR Waspoeder wit aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Spar Wit Waspoeder online kopen

Erg makkelijk: SPAR Waspoeder wit aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Dave (40), Koog aan de Zaan wast haar nieuwe Amoralia hoodie met Waspoeder van SPAR in haar Samsung wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Jumbo onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Spar Wit aanbieding koop ik steeds vaker online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Nathalie is ook erg positief: “We hebben thuis diverse wassoorten geprobeerd. Mede die van 10 KG Ocean Fresh Green Line Waspoeder en PLUS Wasmiddel vloeibaar zomers roze. Echter, SPAR is gewoon de beste. voor de Witte was. De wasformule is indrukwekkend de geur is verslavend en ik kan er erg lang mee. Handig voor na het sporten (Motocross). De “normale” inhoud is 1215 gram, maar ik zoek altijd naar voordelige voordeelpakken met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Waspoeder is geschikt voor hardnekkig vuil. “Pas knoeide ik een glaasje Aguardente op een shirt. Meteen in de wasmachine. Ietsepietsie Spar Wit kopen, eraan toevoegen en in 55 minuten was het weer brandschoon”. Check ook informatie over Neutral Waspoeder Kleur online kopen.

1 + 1 gratis SPAR Waspoeder wit in de reclame

Slimme vrouwen maken gebruik van een speciale 1+ 1 gratis SPAR Waspoeder wit voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1215 gram. Een XL-voordeelverpakking heeft maar liefst 2430 gram of zelfs 4860 gram. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van EkoPlaza of D.I.O. Drogist haal jij regelmatig SPAR 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de folder, en meer en meer op ’t internet. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als diversey schoonmaakmiddelen alsmaar meer online geshopt wordt? De oorzaak? Het zijn vrij kostbare artikelen. Huishoudens trachten meer en meer naar zo’n voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens zijn het relatief zwaar te tillen producten. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over Nettorama wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is SPAR Waspoeder wit te gebruiken?

Jazeker! Deze Waspoeder van SPAR krijgt een cijfer van 8.1 door middel van 275 beoordelingen. “Een must-have voor de Witte wasklussen”. We krijgen vaak de vraag: is Spar Wit goed? De gebruiksaanwijzing van dit product staat op de verpakking. Gebruik het alleen voor Witte wasjes. Een minimale dosis volstaat al!

2. Is Spar Wit Waspoeder in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Spar Wit in de aanbieding? Menigmaal is dit artikel met korting te spotten. Onder andere bij de Trekpleister & Deen koop je regelmatig artikelen van SPAR extra voordelig. In de aanbiedingen-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Spar Wit met korting. Bij supers zoals Albert Heijn scoor je ook een uitgebreid assortiment boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Sinaasappelsap / jus d’orange of ook BASIC Ananasstukjes. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals soft care fresh h1.

3. Hoe duur is Waspoeder van SPAR?

Belangstellend over de vraag: wat kost SPAR Waspoeder wit? Het standaard prijskaartje is €3,79. In winkels als Opisopvoordeelshop is het herhaaldelijk in prijs verlaagd voor €2,39. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, des te lager de prijs (korting). De reguliere volume is plus minus 1215 gram. Maar, huishoudens kopen vaker Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 2430 gram of zelfs 4860 gram.

Spar Wit ervaringen
Belangstelling naar SPAR Waspoeder wit reviews? Dit wasmiddel wordt dagelijks door vele honderden vrouwen en mannen gekocht en gebruikt. Hier check je een ruim aantal testen en ervaringen met SPAR. Mensen beoordelen onder andere de prijs, het proces, milieuvriendelijkheid en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe goed vond jij wassen met Waspoeder van SPAR? Plaats direct je ervaring!