wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Vizir Hydractive Wasgel aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Vizir Wasgel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen alle lopende Vizir acties en vind de meest goedkope Vizir Wasgel in de reclame. Dit artikel bevat 1170 milliliter. Geschikt voor 15 – 20 wasjes draaien! Het precieze aantal wasbeurten is 18. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Witte en gekleurde was. De stukprijs voor deze verpakking met 1170 milliliter is doorgaans €10,41. Aan de hand van een Vizir Hydractive Wasgel aanbieding bij bijvoorbeeld Makro krijg je ‘m voor niet meer dan €9,44 in de reclame. Ook online: alle Dash Regular aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Vizir Hydractive Wasgel
Type Wasmiddel
Kenmerk Witte en gekleurde
Huidige prijs €10,41
Na korting €9,44
Productnummer 4015600363512
Eenheid 1170 milliliter
Aantal beurten 18

Vizir Hydractive Wasgel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Vizir Wasgel Wasmiddel online kopen

Sneller kan niet: Vizir Hydractive Wasgel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten afleveren Kris (55) uit Rosmeer wast ook haar favoriete Porsche Design rokjes met Wasmiddel van Vizir in zo’n Indesti wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij DIO Drogist de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Vizir Wasgel aanbieding mag ik graag online kopen. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Thies is ook erg positief: “We hebben thuis diverse wassoorten nagekeken. Uiteenlopend van Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine en Hema waspoeder kleur. Nochtans, Vizir is simpelweg mijn favoriet voor de Witte en gekleurde was. Het wast echt schoon, een heerlijke geur en ik kan er erg lang mee. Sportkleding is snel schoon (Freestyle skiën). De “normale” inhoud is 1170 milliliter, maar ik koop ook vaak extra goedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 55%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij alle vlekken. “Vorige week zaterdag morste ik wat Aquavit over m’n broek. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Vizir Wasgel kopen, erbij doen en binnen 25 minuten waren er geen vlekken meer”. Bekijk ook onze pagina over Sonett Wasmiddel Vloeibaar Neutraal online kopen.

1 + 1 gratis Vizir Hydractive Wasgel in de reclame

Pientere mannen hebben profijt van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Vizir Hydractive Wasgel voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1170 milliliter. Een speciaal voordeelpak als pluspunt 2340 milliliter of ruim 4680 milliliter. De kosten van wasbeurten verlaag je op die manier enorm. In de shops van DA en ook Boni haal jij veelvuldig Vizir 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als taski tapi deo 8 stuks alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? De reden? Het is een duur product. Boodschappers trachten steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Verder zijn het loodzware producten. Thuis laten afleveren is dan ronduit ideaal. Voor meer info zie ook Opisopvoordeelshop aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Vizir Hydractive Wasgel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Vizir heeft een mooie beoordeling van een 7.5 gebaseerd op 78 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Witte en gekleurde was”. Soms kan het frustrerend zijn: is Vizir Wasgel goed? Het handboek van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Witte en gekleurde was. Een kleine dosis is genoeg.

2. Is Vizir Wasgel Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Vizir Wasgel in de aanbieding? Regelmatig is dit artikel met korting te verkrijgen. Bij onder andere Poiesz & Spar scoor je regelmatig wasmiddelen van Vizir bijzonder voordelig. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Vizir Wasgel met korting. In winkels als Albert Heijn scoor je ook al de broodnodige boodschappen als o.a. uit de categorie Gereedschap of Babi pangang met bami. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als dylon wit vlekverwijderaar.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Vizir?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Vizir Hydractive Wasgel? De huidige prijs bedraagt €10,41. Bij de zaken van Poiesz vind je het soms in de actie voor slechts €9,44. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te lager de prijs (korting). De doorsnee inhoud bevat gemiddeld 1170 milliliter. Vergeet niet, er bestaan extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2340 milliliter of tevens 4680 milliliter.

Vizir Wasgel ervaringen
Interesse in Vizir Hydractive Wasgel reviews? Dit product wordt wekelijks door opvallend veel vrouwen en mannen toegepast. Hier vind je objectieve testen en ervaringen met Vizir. Mensen beoordelen onder andere prijs, de eigenschappen, betrouwbaarheid en de lucht. Heb jij gewassen met Wasmiddel van Vizir? Schrijf hier beneden jouw persoonlijke ervaring!