wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Woolite Kleuren wasmiddel aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Woolite Kleuren Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu alle lopende Woolite acties en shop de goedkoopste Woolite Kleuren in de reclame. Dit wasproduct bevat 1380 milliliter. Voldoende voor 20 – 50 keren wassen! Het correcte aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De adviesprijs voor deze verpakking met 1380 milliliter ligt op €10,99. Via een Woolite Kleuren wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Coop scoor je ‘m af en toe voor slechts €9,94 in de reclame. Check nu ook de laatste Dixan Super Geconcentreerd Extreme Power Gel aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Woolite Kleuren wasmiddel
Soort Wasmiddel
Kenmerk Gekleurde
Huidige prijs €10,99
Prijs na korting €9,94
Productcode 8710552363271
Verpakking 1380 milliliter
Aantal beurten onbekend

Woolite Kleuren wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Woolite Kleuren Wasmiddel online kopen

Handig: Woolite Kleuren wasmiddel aanbiedingen online kopen via het internet en gewoon laten bezorgen aan huis. Fieke (26) woonachtig in Escharen wast heel vaak haar J.C. Rags tuniekjes met Wasmiddel van Woolite in haar Zanussi wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Blokker onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Woolite Kleuren aanbieding mag ik graag online kopen. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Jeremiah heeft dezelfde ervaring: “We hebben thuis diverse wasproducten gekeurd. Zowel wasmiddelen als Silan Wasverzachter Sensitive en niet te vergeten Markant Wasmiddel Krachtig Kleur Vloeibaar. Maar Woolite is gewoon de beste. voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en ik kan er lekker lang mee doen. Ook ideaal voor sportkleding (Skispringen). De standaard verpakking biedt 1380 milliliter, maar ik check altijd ook spotgoedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 45%”. De Wasmiddel is ideaal bij hardnekkig vuil. “Onlangs besprenkelde ik een paar druppels Vermout over mijn blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Woolite Kleuren kopen, eraan toevoegen en in 60 minuten was het weer brandschoon”. Check ook informatie over Una Aldi vloeibaar wasmiddel Zwart online kopen.

1 + 1 gratis Woolite Kleuren wasmiddel in de reclame

Verstandige mensen profiteren van de unieke 1 + 1 gratis Woolite Kleuren wasmiddel voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1380 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat ongeveer 2760 milliliter of rond de 5520 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Drogisterij.net en/of Bol.com koopt men regelmatig Woolite 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de (supermarkt)folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals sun machine reiniger alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? De motivatie? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers trachten meer en meer naar een voordelige voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien zijn het loodzware producten. Thuis laten afleveren is dan ronduit ideaal. Voor meer info zie ook Blokker aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Woolite Kleuren wasmiddel te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Woolite krijgt een score van 9.2 aan de hand van 290 ratings. “Perfect voor alle Gekleurde wasacties”. We krijgen vaak de vraag: is Woolite Kleuren goed? De instructie van het item lees je op de doos. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasbeurten. Een kleine hoeveelheid is genoeg.

2. Is Woolite Kleuren Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Woolite Kleuren in de aanbieding? Zo nu en dan is dit artikel met korting te spotten. Bij onder andere Boni en ook Bol.com tref je regelmatig producten van Woolite super voordelig. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Woolite Kleuren met korting. Bij supermarkten als PLUS koop je meteen al de broodnodige boodschappen als o.a. uit de categorie Zoet zachte drop of ook BASIC Spinazie à la crème. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als mr proper allesreiniger citroen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Woolite?

Het fijne ervan weten: wat kost Woolite Kleuren wasmiddel? De huidige prijs bedraagt €10,99. Via firma’s als EkoPlaza scoor je het regelmatig in prijs verlaagd voor €9,94. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te goedkoper (korting). De standaard volume is +/- 1380 milliliter. Goed om te weten, we zien ook grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze behelzen standaard wel 2760 milliliter of 5520 milliliter.

Woolite Kleuren ervaringen
Interesse in Woolite Kleuren wasmiddel reviews? Dit artikel wordt wekelijks door tienduizenden vrouwen en mannen toegepast. Op deze site tref je een ruim aantal cijfers en ervaringen met Woolite. Mensen beoordelen zaken als prijs, was kracht, ecologisch en de mate waarin het lekker ruikt. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Woolite? Plaats hieronder je ervaring!