wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle lopende Albert Heijn deals en scoor de meest goedkope Ah Kleur Duo AcTiv in de reclame. Dit product bevat 20 stuks. Geschikt voor 16 – 20 keren wassen! Het precieze aantal wasbeurten is 20. De Wasbuiltjes is geweldig voor de Gekleurde was. De adviesprijs voor zo’n fles of doos met 20 stuks bedraagt €5,49. Door een AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbieding bij een aanbieder als Opisopvoordeelshop vind je het wasartikel soms voor maar €4,49 in de reclame. Check ook direct de huidige Witte Reus Color Reus Gel aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct AH Wasbuiltjes kleur duo activ
Versie Wasbuiltjes
Kleding Gekleurde
Adviesprijs €5,49
Korting: €4,49
EAN code wi369287
Verpakking 20 stuks
Aantal beurten 20

AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes online kopen

Sneller kan niet: AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbiedingen online kopen via het internet en laten bezorgen wanneer je wil. Ben (70) uit Frederiksoord wast ook haar favoriete DEBY DEBO rokje met Wasbuiltjes van Albert Heijn in een Panasonic wasmachine. “We kopen normaal bij Boni de boodschappen in de reclame. Ook een Ah Kleur Duo AcTiv aanbieding koop ik daarom online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Martin is net zo enthouasist: “Ik heb verschillende wastypes gekocht. Zowel wasmiddelen als Hema waspoeder kleur en niet te vergeten Jumbo Heerlijk Zachte Was Lavendel. Nochtans, Albert Heijn is gewoon de beste. voor mijn Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend het ruikt fantastisch en ik kan er erg lang mee. Praktisch voor na de training (Handbal). De “normale” inhoud is 20 stuks, ik profiteer vaak van spotgoedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 40%”. De Wasbuiltjes is geschikt voor hardnekkige vlekken. “Vorige week vrijdag besprenkelde ik een glas Kruidenlikeur over m’n vest. Direct in de wasmachine. Een beetje Ah Kleur Duo AcTiv kopen, eraan toevoegen en in minder dan 50 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over OMO Waspoeder Wit online kopen.

1 + 1 gratis AH Wasbuiltjes kleur duo activ in de reclame

Bedachtzame huishoudens ga voor het inwisselen van de unieke 1 + 1 gratis AH Wasbuiltjes kleur duo activ voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 20 stuks. Een speciaal voordeelpak bevat ongeveer 40 capsules of ruim 80 capsules. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Boni en/of Dirk haal jij zo nu en dan Albert Heijn 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als finish machine reiniger steeds vaker gekocht wordt via internet? De reden? Het gaat om hoge bedragen. Prijsbewuste consumenten trekken in grote getale naar zo’n voordeelverpakking aanbieding. Verder zijn het relatief zwaar te tillen boodschappen. Een bezorgdienst is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Voordeeldrogisterij wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wasbuiltjes kleur duo activ te gebruiken?

Ja! Deze Wasbuiltjes van Albert Heijn krijgt een score van 8.6 aan de hand van 313 reviews. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasbeurten”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Ah Kleur Duo AcTiv goed? De instructie van dit product lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Gekleurde was. Een klein beetje moet genoeg zijn.

2. Is Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Ah Kleur Duo AcTiv in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasmiddel met korting in te kopen. Bij winkels als D.I.O. Drogist en niet te vergeten Drogistplein.nl vind je met enige regelmaat wasmiddelen van Albert Heijn extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Ah Kleur Duo AcTiv met korting. Bij supermarkten als Boni bestel je direct al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Schoenpoets en ook Maaltijd Koreaans pittig rundvlees. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals ajax fris allesreiniger.

3. Hoe duur is Wasbuiltjes van Albert Heijn?

Belangstellend over de vraag: wat kost AH Wasbuiltjes kleur duo activ? De actuele prijs is €5,49. Bij de zaken van Drogistplein.nl bestel jij het vaak in de actie voor slechts €4,49. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe lager de prijs (korting). De doorsnee volume is 20 stuks. Maar, huishoudens kopen vaker XL-voordeelpakken en korting flessen. Deze bevatten soms tot 40 capsules of tevens 80 capsules.

Ah Kleur Duo AcTiv ervaringen
Benieuwd naar AH Wasbuiltjes kleur duo activ testen? Deze wasmiddel wordt dag in dag uit door vele duizenden consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelvergelijken.nlbekijk je objectieve meningen en ervaringen met Albert Heijn. Nederlanders laten hun mening weten over criteria als prijs per beurt, de effectiviteit, duurzaamheid en de geur. Wat vind jij van wassen met Wasbuiltjes van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw eigen ervaring!