wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

DA wasmiddel aanbiedingen

Op zoek naar een DA wasmiddel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw alle actuele DA acties en shop de goedkoopste DA wasmiddel in de reclame. Dit artikel bevat 470 gram. Dat is goed voor 46-50 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is geschikt voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was. De standaard-prijs voor dit product met 470 gram is doorgaans €8,29. Dankzij een DA wasmiddel aanbieding bij een winkel als Blokker krijg je het wasproduct af en toe voor slechts €7,99 in de reclame. Check nu ook de laatste Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct DA wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Kleur Witte, Gekleurde & Zwarte
Geldige prijs €8,29
Na korting €7,99
EAN code WMA0471651254
Verpakking 470 gram
Waskracht onbekend

DA wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

DA wasmiddel Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? DA wasmiddel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Lot (54) uit Valburg wast haar nieuwe Hanro ondergoed met Wasmiddel van DA in haar Haiser wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Opisopvoordeelshop de standaard wasproducten in de reclame. Ook een DA wasmiddel aanbieding koop ik het liefst online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Nouraya heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wassoorten uitgetest. Uiteenlopend van Robijn Wasverzachter Orange Rush en natuurlijk Perfekt Wasverzachter sensitive. Echter, DA is gewoon de beste voor de dagelijkse Witte, Gekleurde & Zwarte was. Brandschoon, een heerlijke geur en ik kan weken met 1 verpakking. Sportkleding is snel schoon (Freestyle skiën). De standaard inhoud bedraagt 470 gram, maar ik check altijd ook spotgoedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 55%”. De Wasmiddel gebruik je voor hardnekkige vlekken. “Vorige week donderdag morste ik een paar druppels Stout op een vest. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid DA wasmiddel kopen, erbij en in minder dan mum van tijd kon ik geen vlek meer zien”. Check ook informatie over Drogisterij.nl wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis DA wasmiddel in de reclame

Verstandige vrouwen verzilveren de unieke 1 + 1 gratis DA wasmiddel voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 470 gram. Een XL-voordeelverpakking heeft maar liefst 940 gram of 1880 gram. De prijs per wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Door de reclames van Action of Etos vind je regelmatig DA 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de folder, en meer en meer op ’t internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals robijn stralend wit capsules steeds vaker bij de online supermarkt besteld wordt? Waarom? Het gaat om hoge bedragen. Prijsbewuste consumenten zoeken massaalnaar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Verder betreft het onhandzame spullen. Thuis laten afleveren is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook Aldi wasmiddel aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is DA wasmiddel te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van DA krijgt een cijfer van 8.0 door middel van 78 meningen. “Onmisbaar voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was”. Er is geen eenduidig antwoord: is DA wasmiddel goed? De was-uitleg van dit wasmiddel vind je op het etiket. Goed werkzaam voor bijv. de Witte, Gekleurde & Zwarte wasbeurten. Een kleine dosis is voldoende.

2. Is DA wasmiddel Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is DA wasmiddel in de aanbieding? Regelmatig is dit artikel met korting in te slaan. Bij bijvoorbeeld Drogisterij.nl en uiteraard Drogisterij.nl vind je met enige regelmaat wasmiddelen van DA opvallend voordelig. In de reclame-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen DA wasmiddel met korting. Bij de bedrijven van Vomar vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten als o.a. uit de categorie Muesli notenbrood of ook Tuinkruiden soepgroente. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals bionyx 100 biologisch.

3. Hoe duur is Wasmiddel van DA?

Het fijne ervan weten: wat kost DA wasmiddel? De huidige prijs bedraagt €8,29. In winkels als Jumbo bestel jij het vaak in de actie voor slechts €7,99. De gouden balansregel is: Naar gelang de inhoud groter is, des te lager de prijs (korting). De doorsnee volume is gemiddeld 470 gram. Let op, we zien ook XL-voordeelpakken en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 940 gram of 1880 gram.

DA wasmiddel ervaringen
Lees je graag DA wasmiddel beoordelingen? Dit artikel wordt dag in dag uit door opvallend veel vrouwen en mannen geconsumeerd. Hier lees je een ruim aantal meningen en ervaringen met DA. Nederlanders laten hun mening weten over zaken als het prijskaartje, de eigenschappen, milieu en de lucht. Heb jij gewassen met Wasmiddel van DA? Publiceer direct jouw ervaring!