wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Extra Wit Waspoeder aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Jumbo Extra Wit Waspoeder aanbiedingen van deze week? Check nu alle actuele Jumbo reclames en vind de meest populaire Jumbo Extra Wit in de reclame. Dit wasproduct biedt 1215 gram. Geschikt voor 15 – 20 keer wassen! Het exact aantal beurten is 18. De Waspoeder is bedoeld voor de Witte was. De stukprijs voor een verpakking met 1215 gram is gemiddeld €2,47. Aan de hand van een Jumbo Extra Wit Waspoeder aanbieding bij een aanbieder als Lidl vind je het product soms voor maar €1,23 in de reclame. Ook online: alle Robijn Zwitsal Wit aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Jumbo Extra Wit Waspoeder
Type Waspoeder
Kleuren Witte
Huidige prijs €2,47
Prijs na korting €1,23
EAN code 125215DS
Eenheid 1215 gram
Aantal beurten 18

Jumbo Extra Wit Waspoeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Extra Wit Waspoeder online kopen

Handig: Jumbo Extra Wit Waspoeder aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten afleveren Wende (62) woonachtig in Lathuy wast haar lievelings Clarins shirts met Waspoeder van Jumbo in zo’n LG wasmachine. “We kopen normaal bij Boni alle schoonmaakproducten in de reclame. Ook een Jumbo Extra Wit aanbieding koop ik het liefst online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Sergio kan dit wel beamen: “In ons huis hebben we velerlei wassoorten beoordeeld. Variërend vanPersil Megaperls Color en ook Lenor Wasverzachter Romantische bloem. Maar Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor de dagelijkse Witte was. Het wast echt schoon, de geur is verslavend en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Sportklimmen). Normaal gesproken is de inhoud 1215 gram, maar ik zoek altijd naar extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 55%”. De Waspoeder is een uitkomst bij smerige plekken. “Vorige week knoeide ik wat Absint over mijn broek. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een klein beetje Jumbo Extra Wit kopen, eraan toevoegen en binnen 55 minuten was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Coral Waspoeder Optimal Color online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Extra Wit Waspoeder in de reclame

Prijsbewuste huishoudens profiteren van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Jumbo Extra Wit Waspoeder voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1215 gram. Een speciaal voordeelpak bevat soms wel 2430 gram of zelfs 4860 gram. De prijs voor een wasje draaien is zoveel lager. In de shops van Drogisterij.net en ook DeOnlineDrogist.nl scoor jij regelmatig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de wekelijkse folder, en ook steeds vaker online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als dreft afwasmiddel citroen alsmaar meer online geshopt wordt? De verklaring? Wasmiddelen zijn duur. Huishoudens speuren massaalnaar een speciale voordeelverpakking met korting. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen producten. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Interesse? Open dan ook Aldi wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Extra Wit Waspoeder te gebruiken?

Ja! Deze Waspoeder van Jumbo heeft een score van 8.9 gebaseerd op 302 ratings. “Een must-have voor de Witte was”. We krijgen vaak de vraag: is Jumbo Extra Wit goed? De was-uitleg van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Witte was. Een klein beetje is voldoende.

2. Is Jumbo Extra Wit Waspoeder in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Jumbo Extra Wit in de aanbieding? Dikwijls is dit product met korting in te slaan. Bij winkels als Emte en niet te vergeten Aldi koop je af en toe wasmiddelen van Jumbo extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Jumbo Extra Wit met korting. Via filialen van Picnic bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Geuren of ook Quorn Vegetarische lasagne. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals stijfsel crack free poeder.

3. Hoe duur is Waspoeder van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Jumbo Extra Wit Waspoeder? De adviesprijs ligt op €2,47. Bij de zaken van Drogisterij.nl is het herhaaldelijk nog goedkoper, voor maar €1,23. De gouden balansregel is: Des te groter de inhoud, des te lager de prijs (korting). De reguliere grootte bedraagt 1215 gram. Let op, huishoudens kopen vaker grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze bevatten soms tot 2430 gram of tevens 4860 gram.

Jumbo Extra Wit ervaringen
Interesse in Jumbo Extra Wit Waspoeder testen? Dit artikel wordt dagelijks door duizenden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal tref je allerlei testen en ervaringen met Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over zaken als prijs per beurt, de eigenschappen, milieuvriendelijkheid en reuk. Heb jij gewassen met Waspoeder van Jumbo? Schrijf hier beneden een eigen ervaring!