wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Omo Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de beste OMO reclames en shop de meest populaire Omo Kleur in de reclame. Dit wasartikel bevat 3000 milliliter. Te gebruiken voor 25 – 50 keer wassen! Het exact aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor zo’n fles of doos met 3000 milliliter is gemiddeld €11,99. Door een OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur aanbieding bij bijvoorbeeld Albert Heijn vind je dit artikel regelmatig voor €5,99 in de reclame. Ook online: alle Hema Pads aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur
Versie Wasmiddel
Kenmerk Gekleurde
Huidige prijs €11,99
Met korting €5,99
Artikelcode 8712561305242
Inhoud 3000 milliliter
Aantal beurten onbekend

OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Kleur Wasmiddel online kopen

Erg makkelijk: OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur aanbiedingen gewoon online kopen en aan huis laten bezorgen. Wout (70) woonachtig in Coutisse wast al jaren haar Hamaki-Ho jasjes met Wasmiddel van OMO in haar Beko wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Emte de boodschappen in de reclame. Ook een Omo Kleur aanbieding koop ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Skye heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wasverpakkingen beoordeeld. Mede die van 1 De Beste Wasverzachter lavendelpassie en ook Robijn Klein & Krachtig Color wasmiddel. Desalniettemin, OMO is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Schone was, een aangename reuk en het gaat lang mee. Sportkleding is snel schoon (Waterpolo). De “normale” inhoud is 3000 milliliter, maar ik speur dikwijls naar speciale XL-verpakkingen met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 65%”. De Wasmiddel gebruik je voor alle vlekken. “Vorige week vrijdag morste ik een paar druppels Vieux over m’n vest. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een klein beetje Omo Kleur kopen, er bij doen en in minder dan 20 minuten waren er geen vlekken meer”. Check ook informatie over Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring online kopen.

1 + 1 gratis OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur in de reclame

Prijsbewuste vrouwen hebben profijt van zo’n extra 1 + 1 gratis OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 3000 milliliter. Zo’n voordeelverpakking kenmerkt zich met 6000 milliliter of zelfs 12000 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zo stukken lager. Door de reclames van EkoPlaza en Makro scoor jij met enige regelmaat OMO 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de wekelijkse folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als schuur sponsjes rood erg vaak op het internet worden besteld? Hoezo dat? Het gaat om hoge bedragen. Huishoudens streven steeds vaker naar een voordelige voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien zijn het loodzware boodschappen. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Voor meer info zie ook Wehkamp wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van OMO heeft een mooie beoordeling van een 7.7 afkomstig van 289 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde wasacties”. Er is geen eenduidig antwoord: is Omo Kleur goed? De instructie van dit wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasjes. Een kleine hoeveelheid is voldoende.

2. Is Omo Kleur Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Omo Kleur in de aanbieding? Menigmaal is dit artikel met korting te vinden. Zoals bij de Voordeeldrogisterij en ook Spar vind je zo nu en dan wasproducten van OMO opvallend voordelig. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Omo Kleur met korting. Via filialen van PLUS koop je meteen een uitgebreid assortiment boodschappen als uit het schap Ontbijtdranken en Rode grapefruit. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als dreft afwasmiddel pompelmoes en munt.

3. Hoe duur is Wasmiddel van OMO?

Het fijne ervan weten: wat kost OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur? De leveranciersprijs is vaak €11,99. Bij de shops van Attent vind je het soms in de actie voor slechts €5,99. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper (korting). De standaard volume is ongeveer 3000 milliliter. Vergeet niet, huishoudens kopen vaker speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze herbergen vaak wel 6000 milliliter tot 12000 milliliter.

Omo Kleur ervaringen
Benieuwd naar OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur reviews? Dit item wordt dagelijks door extreem veel consumenten toegepast. Op deze website lees je uiteenlopende testen en ervaringen met OMO. Huishoudens stemmen over onder andere prijs, de eigenschappen, ecologisch en de lucht. Hoe goed vond jij wassen met Wasmiddel van OMO? Plaats direct jouw persoonlijke ervaring!